top of page

Följ oss

Här berättar vi om oss, själva, och bland annat om våra kunders omdömen.
Klicka på datum för att se mer.
Text och foto Erik Engström

Januari 2023

Utbildning

Då vi vill vara ett pålitligt företag med hög kompetens så siktar mycket på utbildningar. idag är det fortsättningskurs i intelligenta system och KNX - programmering där vi utför exempel tillsammans och testar resultatet. Målet är inte att alla skall kunna programmera ett helt system, men att alla känner sig trygga att jobba i sådana system. en trevlig dag med många skratt.

Utbildning del 3 i KNX och DALI-system
Januari 2023 -2.jpg

December 2022

Underbara framtid – ännu är det mesta ogjort

Trots en tuff tillvaro i världen med pandemi och krig så ser vi positivt in i det nya året. Ett stort tack till alla omtänksamma människor som gör världen till en gladare och bättre plats.

Gavlo har under året sakta utökat till 15 medarbetare och vi har nu projekt i både Stockholmsområdet ända upp till Uppsala.

Vårt fokus är fortfarande detsamma; att alltid göra vårt bästa. Trots att vi växer har vi kvar känslan att vi är en familj där vi alla hjälps åt. Både för att skapa de bästa förutsättningarna för vårt eget jobb och även som slutprodukt till våra kunder.

För det är ju så att utan våra fantastiska medarbetare så fanns inget företag och utan våra fina hjälpsamma kunder skulle vi inte heller komma långt. Ett stort tack till er alla!

Gott nytt år!

December 2020

Nöjda kunder

En kund där vi just dragit om deras hus (i stort sett hela huset men en ganska specifik lista på åtgärder) skrev följande: 

Hej! Jag vill säga ett stort tack för ett superbra arbete och bra lösningar på saker som dök upp. Hälsa gärna och tacka.

Nöjda kunder och pålitliga medarbetare

I dessa tider med Corona har det varit nya sätt att tänka och hantera för att, som alltid, försöka att göra vårt bästa. Därmed har skrivandet inte hunnits med. Firman löper på och det är alltid roligt att få dela med sig av feedback.

En byggare nämnde igår att han tycker att vi bara har trevliga och duktiga medarbetare – och det har vi! Vi har alltid varit mån om att ha ödmjuka medarbetare som försöker göra sitt bästa. 

En kund där vi just dragit om deras hus (inte hela huset utan mer en ganska specifik lista på åtgärder) skrev följande: 

Hej! Jag vill säga ett stort tack för ett superbra arbete och bra lösningar på saker som dök upp. Hälsa gärna och tacka.

Det är precis det här som vi försöker att förmedla. Att vi har en bra och fin kultur inom företaget och att det skall märkas även ute hos våra kunder. 

Ha en riktigt god jul på er! 

Februari 2020

Nöjd Kund

Ulla ringde mej efter vårt besök hos henne. Hon var så nöjd så hon ville recensera oss på nätet. Det tackar vi för Ulla och vi är glada att vi trots att vi växer fortfarande kan leverera den kvalitét som vi alltid strävar efter. Ulla skrev:

Superbra elektriker! Kom med bra lösningar och var noggrann och jättetrevlig. Rekommenderar gärna.
Hälsningar Ulla på Södermalm

November 2019

Gavlo – årets superföretag!

I år är Gavlo en av 14 elföretag i Sverige som är superföretag hos veckans affärer och året Gasellföretag hos DI.

Bolagen på listan klarar fyra år i rad högt ställda krav på tillväxt, lönsamhet och avkastning på kapital. I år kom 717 företag med, jämfört med förra årets 728.

Det känns såklart fantastiskt roligt. Vi har alltid haft målet att växa men att göra det tryggt och stabilt. Att vi trots detta räknas in som superföretag känns väldigt kul.

Klicka här....

Maj 2019

Nöjdkundhet

”Det är så skönt att jobba med er för ni har verkligen koll. Det gör mitt jobb som förvaltare mycket enklare”.
För oss är det viktigt att alltid tänka på vad vi kan förbättra. Hur kan vi göra det ännu bättre? och det är ju det som vi får tillbaka när kunden känner sig nöjd – det är belöning det!

Januari 2018

Nya större kunder

Nu har vi äntligen börjat bli så stora att vi får vara med på lite större projekt. Det känns fantastiskt och vi har börjat året med att skriva 2st ramavtal med nya kunder. Båda dessa känns väldigt bra att samarbeta tillsammans med och jag hoppas att det skall leda till långa fina relationer.

 Augusti 2017

 En fantastisk resa

Från att ha varit helt ensam 2010 till att idag vara en firma om totalt 13 personer är det med stolthet vi kan visa att kvalitet går att bibehålla när man växer. Det handlar om inställning och att bygga en kultur. IKEA kan, så kan också vi. Att växa är inte enkelt men det är roligt. Ännu roligare är det när alla medarbetare tar ansvar och själva erbjuder sig att bli ansvariga för olika områden där de har styrkor inom. Att sedan kunna läsa 36st omdömen på eniro med 5:or i betyg på varje är smått fantastiskt. Tack alla som skriver om oss.

Tänk att vi fortfarande kan göra småjobb precis som vi alltid gjort. Hjälpa pensionärer med taklampor och byta dimmer samtidigt som vi driver stora projekt på flera man.

Nu kör vi framåt. Mot en ny spännande höst. Den 9/9 har vi bokat en 4 timmar lång färd ner i äventyrsgruvan med hela firman. Det ska verkligen bli spännande!

 Mars 2017
Utbildning KNX
Då intresset för KNX ökar hos våra kunder har vi beslutat oss att utbilda och fördjupa oss i ämnet. Vi bokade därför in en heldag för 4 av oss på firman på kurs. Här programmerar vi KNX easy, som tillverkas av Hager. Fördelen med EASY är att den är mycket lättare att programmera motför stora programmet KNX ETS, men har istället lite mindre funktioner än det stora programmet. Dock är KNX easy helt kompatibelt med KNX så börjar man på en villa som sakta utökas och växer så kan man närsomhelst övergå till ETS. Enda skillnaden är då att man tar in en programmerare som tar över programmeringen av huset. 
Christian och Silas är extra taggade på detta. Kul! Då har vi bara att se fram emot att få påbörja några projekt så vi får något att bita i. 
KNX utbildning.jpg

Februari 2017

Skid-dag i Romme

För andra året i rad åkte vi till Romme över en lördag. En riktigt fin dag med mycket åk och jag tror nog att alla var trötta efteråt. Inga brutna ben så nu kan vi sikta framåt mot våren som verkar ha mycket saker på gång…

Februari 2017.jpg

…och vinnaren i årets pokerkväll är…

Christian! 

Det var en jämn och lång utdragen match där markerna viktade om ett flertal gånger men till slut nådde de sitt mål. Christian tog hem presentkortet på IKEA följt av John som inkasserade Chromecasten och med Rikard som tröstade med biobiljetter. 

Christian kung för andra året i rad. Nästa år måste vi avsätta honom från tronen. 

December 2016

Julbord Stockholm fisk

I år ville grabbarna äta julbord med skaldjur. Det var väl kul att prova. Min favorit var kungskrabba. Den slog faktiskt hummern. Lite förvånande hade de slut på julmust till julbordet, men ginger ale var också ett bra alternativ till skaldjur. 

Till jul ska man ju tänka på att vara generös. Jag tycker att vi klarar den uppgiften hela året. Det är många gånger som vi åker tillbaka till en kund för en småsak, men ser det som en service. Lika ofta är vi tillmötesgående när det uppstår frågetecken. Jag tror att av alla kunder vi mött i år kan alla ärligt säga att vi mött samtligas behov och ordnat upp alla oegentligheter, de få som uppstått. Det tycker jag är en ära i sig. Jag är säker på att vi alla på Gavlo kommer att få julklappar av tomten. 

God jul till er alla! 

November 2016
Novelair flygsimulator
I söndags åkte hela firman till Gävle för att besöka NovelAir. En före detta flyglärare som lagt all sin tid på att bygga upp 2st flygsimulatorer av Viggen och Draken – båda i riktiga flygplan. Han har svetsat loss kabinen från flygplanen och byggt ihop en fungerande teknik med programmering som gör det möjligt att flyga dessa plan i 3D. Det som dessutom gör upplevelsen extra minnesvärd är att dräkten man tar på sig kopplas till tryckluft och vid kraftiga girar känns trycket i kroppen. Det är rätt häftigt! 
Mellan väntetiden fanns även ett trafikflyg (som han helt byggt själv) där vi provade en flygrutt med 70 passagerare ombord. Programmet simulerar det verkliga vädret utanför så när vi flög var det väldigt molnigt. Vi blev alltså tvunga att använda autopiloten tills vi gick in för landning.
Det var väldigt intressant att lära sig om alla plan och dess funktioner. Det märktes på grabbarna att de hade mycket att prata om efteråt och som min fru nämnde: -Vilken lekplats för pojkar…
Flygsimulator.jpg
Oktober 2016
Välkommen Andreas Westermark
Ska bara passa på att berätta för alla att Andreas Westermark börjar hos oss i januari. Välkommen! 
Vi ser fram emot att du börjar och jag tror att vi kommer att ha en både rolig och spännande tid framför oss.
bottom of page